Kom in mijn team
Wil jij ook demo worden?
 Wat betekent dit?
Wanneer je je inschrijft, mag je producten uitzoeken met een waarde van € 175,- en hiervoor betaal je slechts € 129,-.                    klik hier voor het inschrijf formulier
 


            Als demonstratrice heb je vele voordelen:


1. 20% van de omzet (bedrag zonder BTW) is direct voor jou.
(Als je  maandomzet meer dan € 300,- ecxl. BTW bedraagt, krijg je nog een paar procenten extra. Hoe hoger je omzet, des te meer extra procenten!!) Je wordt dus beloond voor je inzet.  € 363,- incl. BTW (= € 300 excl. BTW) is de minimale kwartaalomzet die SU van je vraagt. En als je zelf een team opbouwt (je downline), kun je over hun omzet ook nog een klein percentage verdienen.
2. Het starterspakket kost jou € 129,-, maar daarvoor mag je voor € 175 aan producten uitkiezen!! Deze set stel je geheel naar eigen keuze samen!!! Je hoeft dus geen producten te hebben om te mogen starten. Als je niet weet wat je in je pakket zou moeten doen, dan help ik je graag met je keuze. Bovenop je eigen keuze krijg je van Stampin' Up! ook nog voor € 60,- materiaal (waaronder 8 catalogi, 8 actuele mini catalogi, bestelformulieren en een introductie dvd).

3. Om het even in welke maand je instapt, er geldt voor jou een tijdsspanne tot maximaal  6 maanden waarin je je eerste kwartaalomzet verdiend moet hebben. (altijd een deel van EN een heel kwartaal) 

4. SU stuurt je regelmatig een nieuwsbrief, emails met tips, promoties en hoe die te gebruiken. Ook krijg je toegang tot een site en forum voor SU! demonstratrices. Je vind er veel tips, ideeën en voorbeelden om te gebruiken voor je workshops. Hier kun je ook trainingen volgen via video om nog meer uit je carrière te kunnen halen

5.  En natuurlijk wordt je opgenomen in een warm team van collega's, die je ALTIJD met raad en daad bij zullen staan. Via mail, Facebook en/of What's App, staat er altijd wel iemand voor je ter beschikking. Op ons teamblog en via mail word je op de hoogte gehouden van nieuwe info bij Stampin' Up!, o.a. nieuwtjes en acties, daarmee loop je geen promoties van SU mis! Voor jou ben ik telefonisch bereikbaar en via de mail of What's App zelfs 24/7.

6. Als demo krijg je de catalogi 1 maand eerder te zien dan je klanten en kun jij er al producten uit bestellen voor jezelf! Als demo geniet je 20% korting.

7. Werf zelf demonstratrices (je downlines), en verdien over hun omzet ook nog een klein percentage.

8. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je in deze hobby/(bij)baan steekt, hoeveel workshops/party's je geeft, wat je maakt, hoe je je tijd indeelt. Je bent dus eigen baas en hoeft GEEN parties te geven als je dat niet wilt!! Het enige dat Stampin' Up! van je vraagt is dat je je kwartaalomzet (€ 300 excl. BTW) haalt. Hoe je daaraan komt en of dit alleen inkopen voor jezelf zijn maakt niet uit. 


 
Tot slot HEEL BELANGRIJK: als je geen demonstratrice meer wilt of kunt zijn, of omdat je bijvoorbeeld je minimale omzet niet bereikt:
Dan kun je in de eerste maand na het kwartaal nog die omzet bereiken. Als het je niet lukt of als je gewoon geen zin meer hebt, val je gewoon uit als demo. Zo makkelijk gaat dat. Er zitten GEEN addertjes onder het gras!

 Ik wil heel graag dat het plezier en de creativiteit voor jou op de eerste plaats staan en dat je je fijn voelt in het team. Daarnaast geniet je ook nog andere voordelen.
BELANGRIJK: Als je tussen 1 juli en 30 september 2016 instapt, heb je tot 31 december 2103 de tijd om je eerste kwartaalomzet te draaien. (altijd een deel van én een vol kwartaal)

 
Meest gestelde vragen:
 
 
V: Ik wil geen demo meer zijn
A: Jammer, maar je stopt wanneer je wilt. Je loopt geen enkel risico. Er zijn geen kleine lettertjes!!! Beloofd.

V: Kan ik ook alleen voor mezelf instappen en niet aan anderen verkopen?
A: Ja, absoluut! 

V: Moet ik party's/workshops geven?
A: Nee! Je doet wat je zelf wilt en hoe je het zelf wilt. Je moet niets.

V: Hoe blijf ik demonstratrice? 
A: Je moet elk kwartaal €363 omzetten.

V: Als ik mijn kwartaal niet haal, wat gebeurt er dan?
A: Dan krijg je 1 maand om het verschil in te halen. Lukt dat niet dan ben je geen demo meer.

V: Kan ik het nog eens proberen? 
A. Ja. Kom je weer bij mij terug dan mag dat meteen nadat je uitvalt. Wil je naar een andere demo dan moeten er minimaal 3 maanden om zijn voor je je opnieuw aanmeld.

V: Zijn er nog meer (financiële) voordelen?
A: Ja, mail me en ik vertel je meer.

V: Okee, ik wil starten. Wat nu?
A: Zoek de producten uit die je in je startpakket wilt en klik op de link hieronder
    Natuurlijk kan ik je helpen met je keuze.

V: Kan ik van mijn hobby een (bij)verdienste maken?
A: Ja. Als je je er maar voor inzet en er hard voor werkt is alles mogelijk. Het komt natuurlijk niet aanwaaien. Maar je kunt alles doen in je eigen tempo en op je eigen manier.

                                      klik hier voor het inschrijf formulier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten