Wat is Stampin' Up

Stampin Up! is een Amerikaanse producent van onder andere stempels met een lange historie. Aanvankelijk waren de exclusieve en kwalitatief hoogwaardige rubber stempels in Europa alleen in o.a. Groot-Brittannië, Frankrijk en Duitsland verkrijgbaar. Maar sinds oktober 2012 kan ook Nederland profiteren van de grote variëteit aan stempels en aanvullende producten voor het maken van wenskaarten, cadeauverpakkingen en scrapbooking

Naast de collectie stempels biedt Stampin Up!  ook inkt, markers, papierproducten, linten, knoopjes e.a. embellishments, ponsen, embossing-, snijmallen maar natuurlijk ook hoogwaardig basis gereedschap zoals een snijmachine, lijm en scharen. Kortom, een complete collectie om uw unieke en mooiste wenskaarten en cadeauverpakkingen te maken. Maar ook project life, een hippe manier om je eigen fotoalbum, verslagen net iets leuker te maken.

 

De kenmerken en voordelen van de Stampin Up! stempels en producten:


  • De stempels zijn exclusief en worden aangeboden in sets met verschillende thema’s. Hierdoor zijn de stempels gemakkelijk te combineren.

  • Alle producten worden in 4 kleurgroepen aangeboden (en een wisselende selectie van extra kleuren die voor bepaalde tijd leverbaar zijn). Hierdoor ontstaat nooit meer het probleem dat het papier en de inkt niet (goed) bij elkaar passen. Binnen één kleurenfamilie matched alles perfect. Van papier en inkt tot de versieringen en het lint.


De producten van Stampin Up!  zijn niet in de winkel verkrijgbaar, maar uitsluitend via demonstratrices. Je kan de artikelen  direct bij mij bestellen .

Voor vragen en informatie, neemt u gerust contact met mij op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten